Decra

DEN ORIGINALE PRODUCENT AF STENBELAGTE STÅLPLADER SIDEN 1957

Ved at vælge Decra® vælger du det førende brand i sit segment, der garanterer dig kvalitet og holdbarhed.

Blandt de mange gode tagløsninger, der findes i dag, er Decra® måske den mest holdbare, miljøvenlige og flotteste ståltagsten på markedet!

Men vores historie blev ikke en succes over natten…

En overfladebehandling af bindemiddel og skærver som blev brugt til at beskytte vores metaltagsten - blev udviklet under krigstid i England for at skjule bygninger fra tyske luftangreb. Bølgede metaltage, der toppede mange vigtige lagerbygninger, var reflekterende og var et let mål for fjendens fly. Den pålagte overfladebehandling viste sig at være et så stort hit, at potentialet for en tagrevolution var skabt!

Den originale Decra®-formel er siden da forbedret med en avanceret akrylbase, der har sat den ultimative standard for holdbarhed og lang levetid.

Læs mere her


Metrotile

EN VERDEN AF STÅLTAGE

Metrotile sætter design, kvalitet, pris og service i højsæde.

Metrotile (NZ) Ltd startede produktionen af sine egne Metro produkter af stenbelagte- og præ lakeret ståltage i 1990 med henblik på salg til hjemmemarkedet. Da produkterne hurtigt gjorde sig fordelagtigt bemærket samtidig med deres ry som højt kvalitetsprodukter til en fornuftig pris bevirkede det, at virksomheden ekspanderede til bl.a det amerikanske- og det europæiske marked.

I 1997 startede Metrotile et partnerskab med det belgiske Metrotile Europa med henblik på produktion af Metrotile tagplader til det europæiske marked. Fabrikken i Belgien er i dag den største og mest moderne af sin slags i verden. I oktober 2003 opnået virksomheden en ISO 9001 certificering og i 2010 blev virksomheden  ISO 14001 miljø certificeret.

Læs mere her